MSM West Midlands

Unity beyond borders

BUSANA MUSLIMAH + WALL DECORATION February 24, 2008

Filed under: Announcement — msmwestmidlands @ 10:15 am

salam.. to all readers…

adakah anda wanita?

atau masih mempunyai ibu?isteri?saudara wanita?

atau.. adakah anda peminat fesyen?

atau mungkin anda suke menghias rumah?

msm wetmidlands ada menjual beberapa jenis jubah untuk wanita.. dan juga arm socks yang sepadan.. ia blh dijadikan koleksi peribadi anda yang sangat praktikal dan murah…

pada peminat fesyen busana muslimah, anda boleh singgah sebentar mem’browse’ pakaian kegemaran anda.. kami menawarkan harga yang SANGAT MURAH berbanding pasaran luar..

berikut adalah antara koleksi jubah kami..

1) JUBAH A: GBP 11.99 each

               img_9017.jpg   img_9021.jpg  img_9013.jpg

2) JUBAH B: GBP 14.99 each

               jubah   img_9016.jpg   img_9011.jpg img_9032.jpgimg_9032.jpg img_9032.jpg

                

3) hand socks: GBP 1.50 each ~~(terdapat dlm pelbagai warna lg)**

                          handsock1

begitu juga kepada peminat hiasan dinding.. jika anda rasa bilik anda agak suram dan kosong.. blh lah kiranya.. anda melihat2.. koleksi hiasan dinding kami yang sangat2 menarik.. dari serendah 2 pound, anda dpt memberi kelainan dan impak yang besar kepada ruang bilik anda..

TYPE A:GBP 3.00

img_8954.jpg

TYPE B:GBP 2.50

bulu b

TYPE C:GBP 2.00

bulu c   

untuk pengetahuan lbh lanjut, blh la.. menghubungi kami secara terus di sini..

** utk pengetahuan semua, jubah2 yang didisplay sangat limited quantitynya….

have fun!

wassalam..

 

25 Responses to “BUSANA MUSLIMAH + WALL DECORATION”

  1. waaaaaaaaaahhhhhhhhhh

  2. feel_guilty Says:

    serunuk2..
    tapi sayangnye takde size..
    rse cm sy extra pendek..
    nmpknye arm socks n wall deco sajela yg akn mnjadi pujaan hatiku..:P

  3. ask Says:

    kalau dari ireland boleh ke?

  4. ukhti yg berminat Says:

    Aslkum,

    ada saiz ape utk jubah2 tu?jzkk:)

  5. msmwestmidlands Says:

    kami sdg dlm usaha memberikan ukuran yang tepat kerana saiz yang ade pada tag harga jubah2 ini tidak standard.. kebykan saiz adalah M,L

  6. msmwestmidlands Says:

    ttg penghantaran ke ireland.. kami blh usahakan

  7. ukhti yg berminat Says:

    ana nk tanya…size lg besar dr L ada ke x?

  8. Munirah Says:

    Assalamualaikum,
    Nak order, macam mane ye?? Ade measurement for the sizes x?? Coz sometimes M tu besar, sometimes L tu kecik.. hihihi..

  9. aini Says:

    salam,
    sume lawa2…tp tlg kasi address kedainya…??nak p beli..;p

  10. msmwestmidlands Says:

    utk pengetahuan semua.. sila rujuk halaman shop kami utk mendapatkan update ttg busana muslimah dan wall decoration dari kami!!.. jangan lepaskan peluang..

    juge.. dapatkan koleksi kami di majlis2 anjuran msm yang akan datang…..!!!

    wslm

  11. asbestos_nabil Says:

    salam….

    1) ade ke perkhidmatan shipping ke new zealand?
    2) saiz M dan L… nak tau brape panjang die ek (dlm inci atau cm mane mane bole)
    3)ade kemungkinan tak request utk saiz kecik andai kate saiz M tak kene dgn saya..?

  12. msmwestmidlands Says:

    w’slm.

    Maaf,buat masa ini kami hanya berurus niaga di UK/Eire sahaja.
    Tempahan bagi jubah terpaksa dihentikan buat sementara kerana masalah teknikal. Harap maklum.

  13. ana Says:

    salam..

    nak tanye.. jubah jubah tuh kamu dapat dari mane ek..?

  14. nor Says:

    jubah yang last tu cantik la,
    brapa harga?

  15. mutiara Says:

    boley x nk tau harga malaysia brape?
    reply asap

  16. gEEk0 Says:

    salam..kt mna kdai neh..GBP tu dlm RM brpa?
    handsocks ada x yg belang2 n pjg smpi hmpir ke pgkal lengan??

  17. msmwestmidlands Says:

    salam to geeko and all searchers,

    MAAF jualan telah diberhentikan kerana KETIADAAN STOCK.

    kami xde kedai, kami buat jualan secara kecil2an shj utk menampung perbelanjaan ntuk organise majlis2 ilmu dan ceramah2 agama di sekitar birmingham, uk.

    harap menjawap pertanyaan.

  18. june Says:

    Salam..kepada usahawan – usahawan muslim, cina, india atau bangsa lain..tuan/puan/saudara/saudari boleh memasarkan produk di http://www.emallnetwork.com. Yuran hanya rm 49 seumur hidup..anda juga boleh mendapat pendapatan 2 in 1 seperti saya dan rakan- rakan yang lain. Ingin tahu bagaimana caranya??? …Jika berminat, bolehlah menghubungi saya june (013-4080500).

  19. maz Says:

    mcm mana nak beli n size mcm mana???

  20. ain24 Says:

    akum…leh tya scra detail lagi ker harga(JUBAH B: GBP 14.99 each)*maksud..?

  21. ibu ayuni Says:

    GBP tu Pound British kalau tak silap saya. Kali dengan 5.7 ikut exchange rate ringgit malaysia, Sayang tak ada stock. Cantik2 jubah semua. Bila ada stok tolong beri tahu..

  22. aima Says:

    salam…sy berkenan sangat dengan jubah A yg berwarna oren petak2 tu…cam ne saya nak tempah ye…kedainya kat mana?

  23. LISA Says:

    MASI AVAILABLE KA NI?

  24. atiek Says:

    baju jubah ne de lg??brape price bju jubah ne dlm rm??

  25. Hanina Says:

    Assalamu’alaikum.. Blog ni masih active ke..?


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s